od 1. decembra do 25. decembra 2022.

Tour De Kop Tacx® Liga 2 je događaj koji je otvoren za sve.

Više Detalja

Tour De Fun by Ivan Stević u saradnji sa kompanijom INFO TEAM, autorizovanim Garmin prodavcem za Srbiju, biciklističko druženje na dva točka sa Kopaonika prenosi u virtuelno okruženje i donosi ga direktno u tvoj dom.

Pored Info Team-a ove godine nam se pridružuju i kompanije IMLEK, SIS, NECTAR i OUTER GEAR i još mnogi drugi sa svojim divnim poklonima.

Događaj traje od 1. decembra do 25. decembra 2022. godine.

Više Detalja

Sportsko udruženje Tour de Fun osnovao je Ivan Stević, profesionalni biciklista i četvorostruki učesnik Olimpijskih igara.

Sportsko udruženje Tour de Fun organizator je raznih sportskih manifestacija i sportsko-rekreativnih putovanja u zemlji i inostranstvu. Članovima Udruženja na raspolaganju su grupni i individualni treninzi, kao i mogućnost stručnog i profesionalnog podešavanja bicikala.

Više Detalja

Sportsko udruženje Tour de Fun organizator je jedinstvenog sportsko-rekreativnog događaja Tour de Kop koji se od 2019. godine održava na Kopaoniku.

Tour de Kop nije trka. Tour de Kop je jedinstveno biciklističko iskustvo i prilika da osetite draži najizazovnije i najlepše planine u Srbiji.

Tour De Kop 2.3 će se održati od 25. do 27. avgusta 2023. godine.

Više Detalja

Najnovije Vesti


Ostanite u toku sa najnovijim vestima vezanim za Tour de Fun

Sve Vesti