TOUR DE KOP FAMILY DAY: BICIKLISTIČKA RADIONICA ZA NAJMLAĐE I NEDELJNA BICIKLISTIČKA VOŽNJA

I ove godine se družimo na Adi! U nedelju, 19. juna 2022. godine u okviru otvorenog parkirališta na Adi Ciganliji, sa početkom u 9:30 časova, održaće se treći po redu Tour de Kop Family Day događaj.

Šta vas očekuje u nedelju:

Start grupne nedeljne biciklističke vožnjeTour de Fun Sunday ride

Okupljanje počinje od 9:30 časova. Učesnici biciklističke vožnje će biti u prilici da se, prvi put, pre starta, zagreju uz vežbe koje je za njih pripremila naša poznata gimnastičarka Vesna Cvijanović iz Sportskog gimnastičkog udruženja 11 – Gimnastika za sve. Vozi se krug od Ade do Ibarske magistrale, preko Male Moštanice, pa nazad na Adu. Rutu nedelje biciklističke vožnje možete preuzeti putem sledećeg linka:

Radionica za decu na temu bezbednog učešća u saobraćaju i upravljanju biciklom i praktični poligon sa preprekamaRadionicu će voditi olimpijac i osnivač Sportskog udruženja Tour de Fun, Ivan Stević sa saradnicima;

Mini Expo naših partnera i saradnika: U okviru Mini Expa bićete u prilici da se okrepite sjajnom Miele kafom i podržite nas u nameri da prikupimo sredstva za kupovinu dve bicikle koje ćemo donirati učenicima dve osnovne škole na teritoriji Opštine Raška i Opštine Brus; da za sebe obezbedite dovoljne količine SIS suplemenata za vaše treninge; da saznate više o Garmin i Tacx uređajima, kao i o Kräuterhof proizvodima namenjenim za sportiste. Takođe, bićete u prilici da čujete više o predstojećim sportsko-rekreativnim događajima Tour de Fruška, Tri strane Kopa i ProKupAc.

Događaj Tour de Kop Family Day, ne bi bio moguć bez svesrdne pomoći i podrške JKP „Parking Servis“, Olimpijskog komiteta Srbije, Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, Turističke organizacije Beograda, Turističke organizacije Raške i Turističke organizacije Brusa. Na početku događaja prisutnima će se obratiti predstavnici ovih izuzetnih organizacija, a uz njih, događaju će prisustvovati i obratiti se novi direktor Beogradskog maratona, najstarije sportsko-rekreativne manifestacije u Srbiji, Darko Habuš.

Za najmlađe koji budu učestovali u biciklističkoj radionici i kvizu znanja,  naši partneri i sponzori pripremili su značajne i vredne nagrade, poput dečijih bicikala, sigurnosnih kaciga i opreme.

TOUR DE KOP, VIŠE OD DOGAĐAJA!

Tour de Kop Family Day događaj, deo je jedinstvenog biciklističkog događaja koji se održava na Kopaoniku od 2019. godine.

Vidimo se u nedelju na Adi!

JEDINSTVENI BICIKLISTIČKI DOGAĐAJ TOUR DE KOP