NOVI PARTNER DOGAĐAJA TOUR DE KOP!

Tour de Kop, jedinstveni biciklistički događaj u Srbiji, dobio je još jednog sponzora i partnera!

U ime Sportskog udruženja Tour de Fun, Ivan je potpisao novi sponzorski ugovor o saradnji, povodom Tour de Kop događaja, sa Predragom Ognjanovićem, direktorom kompanije WVS, koja je zvanični distributer i uvoznik proizvoda kompanije Science in Sport za Srbiju.

Tour de Kop 2.2

Ivan Stević, predsednik Sportskog udruženja Tour de Fun i Predrag Ognjanović, direktor kompanije WVS

Građenje partnerskih odnosa i promocija proizvoda vezanih za sport uopšte, jedna je od misija Sportskog udruženja Tour de Fun.

Science in Sport jedna je od vodećih svetskih kompanija koja se bavi proizvodnjom proizvoda za ishranu sportista. Kombinujući znanja vodećih svetskih stručnjaka u domenu ishrane sportista, Science in Sport proizvodi pomažu sportistima da ostvare vrhunske rezultate i pruže nutritivna rešenja koja obuhvataju sve cikluse treninga ali i njihove potrebe: od dodatne energije, hidratacije i ubrzanja procesa oporavka.

Saradnja između Sportskog udruženja Tour de Fun i kompanije WVS, koja ima višedecenijsko iskustvo u zastupanju proizvoda namenjenih ishrani i suplementaciji za sportiste, sa sobom donosi nove i jedinstvene prilike za učesnike Tour de Kop događaja.

SJAJNA PRILIKA ZA UČESNIKE!

Učesnici Tour de Kop događaja će biti u prilici da se okrepnim stanicama osveže i povrate energiju uz Science in Sport proizvode. Takođe, u okviru Tour de Kop Expo zone biće omogućena kupovina ovih svetski poznatih proizvoda namenjenih za ishranu i suplementaciju sportista, po posebnim uslovima koji važe samo za učesnike Tour de Kop događaja.

Tour de Kop 2.2

Prilika da do Science in Sport proizvoda dođete, po posebnim promotivnim cenama, biće moguća i na događajima u kojima Tour de Fun učestvuje. Da biste ostvarili pravo na popust, treba da iskoristite svoj Garmin sat i aktivirajte uslugu Garmin Pay.

Svi oni koji posete prostorije Sportskog udruženja Tour de Fun u Dunavskoj 57i zakažu podešavanje svog bicikla kod Ivana, takođe će moći da uživaju ove posebne uslove za kupovinu.

Priliku da osete benefite ove saradnje imaće svi učesnici prvog .

Vidimo se uskoro na Kopaoniku!

SIS PROIZVODI - INFORMIŠI SE O PONUDI