Otvorene su prijave za Tour de Kop 2.2!

U nedelju, 15. maja, 2022. godine, predstavili smo se trkačkoj zajednici Srbije učešćem na 35. Beogradskom maratonu, najvećem događaju ove vrste u regionu. Na Tour de Fun štandu predstavili smo naše dosadašnje i nove partnere i saradnike, a pre svega događaj na koji već četvrtu godinu za redom boji kopaoničke drumove.

Naše učešće na Beogradskom maratonu, uz puštanje u rad nove internet prezentacije koja se nalazi na adresi www.tourdefun.rs bio je i povod za otvaranje prijava za ovogodišnji Tour de Kop!

Sve one koji su se prijavili za Tour de Kop na štandu Tour de Fun na 35. Beogradskom maratonu nagradili smo posebnim poklonima. Pozivamo i vas da se prijavite za ovogodišnji Tour de Kop putem sledećeg linka:

Ponosni smo što je ova godina otvorila priliku za nove saradnje. Ove godine na našim događajima pratiće nas kompanija Keprom i  proizvodi namenjeni sportistima nemačkog brenda Kräuterhof. Uz nas nama ove godine će biti i čuveni brend Science in Sport koje zastupa Supplement Shop. Još jedna novina je saradnja sa Sportskim udruženjem Run Away specijalizovanim za organizovanje sportskih putovanja. Ova saradnja donosi priliku da sa nama možete putovati na brojne međunarodne sportske događaje. Nastavili smo saradnju sa kompanijom Info Team, koja je ekskluzivni zastupnik za Garmin za Srbiju, kao i sa brendom Sport & Recovery by Schlarafia.

Novo iskustvo na Kopaoniku doneće i nova baza Tour de Kop događaja. Hotel Rtanj Kopaonik je mesto gde ćemo se ove godine okupiti i družiti od 18-21. avgusta. Ponosni smo na ovu saradnju i novo partnerstvo. Svi oni koji se odluče za boravak u Rtnju, sigurni smo, doživeće Kopaonik na nov i drugačiji način. Ova saradnja sa sobom nosi i posebnu ponudu za učesnike događaja. Ova i druge informacije o jedinstvenom sportsko-rekreativnom izazovu Tour de Kop deo su naše nove Internet prezentacije. Pozivamo vas i da pratite naše vesti putem kojih ćemo obaveštavati o svim našim aktivnostima.

Naše aktivnosti nastavljamo na Fruškoj Gori, kao deo sportske manifestacije Tour de Fruška. Svima vama koji ćete biti deo ove manifestacije i drumskog izazova Popov Čot obećavamo sjajan provod u Vrdniku!